Imans väg till Islam

Jag var tidigare ett jehovas vittne och trodde det var sanningen

Jag heter iman och har varit muslim i 2 år. jag var tidigare ett jehovas vittne och trodde det var sanningen. Jag gick från dörr till dörr och predikade och gick på kristna möten flera gånger i veckan. Så en dag så träffade jag min nuvarande man som är muslim och jag kunde inte rå för mina känslor fast jehovas vittnerna sa att det inte var rätt att träffa honom och att om jag skulle gifta mig med honom så skulle det ta slut ganska snart.

Jag bestämde mig att fortsätta träffa honom och mina förra vänner gav mig ryggen. Efter sex månader gifte vi oss och har varit gifta i 4 år nu. Jag började läsa om islam och fick reda på att mycket som jag hade hört om islam inte var överens med koranen, det här var ju Allahs ord, detta var sanningen.

Sakta så läste jag mer och gick på islam kurser och i november 2006 konverterade jag till islam. Detta är det bästa som hänt mig och jag tackar Allah att jag träffade min man som berättade för mig om islam.

Jag önskar att alla ska komma till islam och få sinnesro och lycka inombords och känna glädje att få tillhöra Allahs folk.

Iman
Stockholm 2008-05-01


www.konvertitguiden.com